Kazalo zakonodaje     Pravno obvestilo                                               Pomoč - navodilaDomov - Home

Pogoji uporabe in omejitev odgovornosti

 

Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri objavi informacij in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne ali pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletnem mestu.

 

Dokumenti, objavljeni na naših spletni strani nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo uradnega besedila posameznega dokumenta. Naša kazenska in civilna odgovornost za napake v besedilu je izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnega napačnega besedila.

 

Uporabniku priporočamo, da če sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi podatkov, ki so objavljeni na našem spletnem mestu, preveri podatke pri pristojnem organu ali v Uradnem listu Republike Slovenije.

 

V nobenem primeru ne odgovarjamo kateremukoli uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti (izguba dobička, poslovno tveganje, izguba programske ali siceršnje podatkovne opreme), ki bi lahko uporabniku nastale zaradi tehničnih težav, oziroma nezmožnosti uporabe spletnega mesta ali povezav, ki se nahajajo na spletnem mestu.

 

Spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih strani organov javne uprave ter drugih pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Za te vsebine ne veljajo ti pogoji uporabe in omejitve odgovornosti.

Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.